Zoetermeer

Vanuit diverse accommodaties van Groene Hart Logies bent u in een mum van tijd in het centrum van Zoetermeer. Hier kunt u naar hartenlust shoppen, een filmpje pakken of borrelen op het terras.

Wandelen en fietsen door de omgeving van Zoetermeer

Naast alle recreatiemogelijkheden in de stad heeft ook de omgeving van Zoetermeer alles in zich om uw verblijf te laten slagen. Zo leidt de Stad & Polderroute u door het polder- en veenweidegebied grenzend aan de stad.

Op de fiets komt u langs weiden met schilderachtige boerderijen, water en molens. Ook de rest van de regio Haaglanden heeft volop fietsmogelijkheden. Er zijn routes uit te stippelen, langs weilanden, bossen, duinen en het strand. Onderweg geniet u van de ruimte, maar komt u ook langs bezienswaardigheden zoals een mooie kerk, museum of gezellig park.

Dichtbij Den Haag


Combineer uw verblijf in de omgeving van Zoetermeer met een bezoek aan het nabijgelegen Den Haag. Neem de kinderen mee naar Familiepretpark Drievliet, beleef Nederland in het klein in Madurodam of snuif cultuur op in het Gemeentemuseum van Den Haag.

Na een dagtrip naar Den Haag keert u terug naar de rust van het Groene Hart en verblijft u op steenworp afstand van Zoetermeer bijvoorbeeld in een van de accommodaties in de dorpen Stompwijk of Gelderswoude. Of u nu op zoek bent naar een appartement, bed & breakfast of groepsaccommodatie, er is altijd een accommodatie die aansluit bij uw wensen.

Overnachten in de buurt van Zoetermeer?