Hoogenboom Logies

Huisjes, Appartementen, Groepsaccommodatie

Beschikbaarheid Website Bekijken E-mail vriend(in)

Hoogenboom Logies

Huisjes, Appartementen, Groepsaccommodatie

Hoogenboom Logies is een gastvrij, sfeervol en landelijk gelegen Vakantiehuis / Appartement / Groepsaccommodatie.

U wordt hier welkom geheten door Dik en Marga Hoogenboom met hun drie kinderen. Dik is inmiddels de vierde generatie die actief bezig is met boeren. Onze boerderij, een zogenaamde “langhuisboerderij” stamt uit 1874. Wij melken ongeveer 100 koeien en leveren onze melk aan Friesland Campina.

Vakantiehuis

Het vrijstaande vakantiehuis (160 m2) met grote ramen en een eigen veranda is gelegen achter onze boerderij en er is ruimte voor 8 personen. In combinatie met het appartement op de eerste verdieping is er zelfs slaapgelegenheid voor 12 personen. Neemt u hiervoor contact met ons op. 

Vanaf de veranda is er een prachtig uitzicht over een Hollands polderlandschap met daarin onze grazende koeien en huppelende hazen. Hier kunt u zowel 's ochtends als 's avonds genieten van de opkomende en ondergaande zon.

Op de begane grond zijn er vier ruime 2-persoons slaapkamers met daarin 2 x luxe boxspring bedden van 2.20 m lang. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet, een bureau en ruime garderobe kasten. 

 

 

Lees meer

Neem contact op om te reserveren of bel +31 (0)6 - 13 27 34 93