Molens

Het typische beeld van de Nederlandse polder zijn uiteraard de molens. Tijdens een verblijf bij Groene Hart Logies mag dit dan ook niet ontbreken op uw lijstje. De omgeving van onze accommodaties staat gelukkig vol met prachtige, soms zelf nog draaiende molens. Daarnaast kunt u tijdens de jaarlijkse Nationale Molendag deze molens van binnen bekijken onder het genot van gezellige activiteiten, zoals pannenkoeken bakken.

Meer weten over molens of molen overnachting?

Wilt u meer weten over de molens of de mogelijkheden van een molenovernachting? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accommodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies. Zo kunt u natuurlijk ook naar Madurodam, Bloemencorso, Keukenhof, Archeon of  Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accommodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Molen overnachting

Interesse in een molen overnachting? Logeren bij de Molen heeft een sfeervol vakantiehuis naast de prachtige Vrouwgeestmolen, aan de rand van Alphen aan den Rijn. Tijdens uw molen overnachting is het mogelijk om de molen te bezichtigen. De molenaar vertelt u graag over de functies en geschiedenis van de molen. Deze unieke locatie in het Groene Hart is een heerlijke uitvalsbasis voor een echte molen overnachting van Groene Hart Logies.

Aan de ene kant heeft u uitzicht op de molen en aan de andere kant de polder met grazende koeien en schapen. De molen overnachting is de ideale plek om tot rust te komen. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Zo heeft u tijdens de molen overnachting beschikking over een wasmachine, badkamer met inloopdouche en modern keukenapparatuur. Daarnaast is het huis omgeven door drie royale terrassen met prachtig uitzicht op de molen. Kortom, onze accomodatie heeft alles in huis voor uw ideale molen overnachting!

Klik hier voor meer informatie over de accomodatie >>