Leidse Hooidagen

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 augustus de vierde editie van De Leidse Hooidagen. Spring op de fiets en ontdek wat er allemaal te beleven is in ’t Vogelhoff langs de Vliet bij Leiden! 

Uniek polderevenement

Tijdens dit unieke polderevenement kun je op allerlei manieren ontdekken hoe leuk het is om de natuur in te trekken. Tijdens De Leidse Hooidagen zijn er veel activiteiten voor de hele familie van jong tot oud; van zelf brood bakken tot mee op pad met de boer, van braakballen uitpluizen tot pijl en boog maken en van het bouwen van een bijenhotel tot het varen in een doorzichtige kano. 

Je kan op zaterdag ook je eigen kaas keuren. En natuurlijk volop rollebollen in het hooi. 

Praktische informatie

De Leidse Hooidagen zijn 27 en 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen alleen op de fiets of lopend naar het evenement komen, parkeren van auto’s bij het evenement is niet mogelijk. Voor parkeeradvies in de omgeving en nog veel meer informatie kijk je op www.leidsehooidagen.nl

Accommodatie in de buurt

Wilt u overnachten in de directe omgeving van Leiden? Boek dan bijvoorbeeld een overnachting bij Logies 't Lage Land, en verblijf in een prachtig appartement op 5 kilometer van Leiden. 

 

 

Foto: Sandra te Morsche