Groene Hart Zomerfair

Tijdens de jaarlijkse Zomerfair van het Groene Hart kunt bij biologische boerderij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens twee dagen lang ontdekken wat het Groene Hart zoal te bieden heeft.

Het hele Groene Hart ontdekken in 2 dagen? Dat gaat niet lukken, maar tijdens de Zomerfair krijgt u wel een heel goed voorproefje van deze prachtige regio.

Proef het pure Groene Hart

Ontdek op het foodplein al het lekkere en pure eten uit het Groene Hart. Er zijn meer dan veertig kraampjes te vinden met wijnen, jams, fruit, worst, kaas en vis. Uiteraard kunt u hier naar hartenlust proeven.

Muziek en cultuur

U kunt tijdens de fair niet alleen van alles proeven, maar er is ook genoeg te zien en te luisteren. Zo is er livemuziek en zijn er demonstraties van oude ambachten.

Ook zijn er diverse kraampjes met informatie over musea, galeries en culturele organisaties in het Groene Hart.

De nieuwste wandelroutes en mooiste natuurgebieden

Het Groene Hart is een ideaal gebied voor een heerlijke wandeling of een lange fietstocht. Dwars door de polders, langs de weilanden en gezellige plaatsen om te bezoeken.

Op de Zomerfair ontdekt u dat de voor wandelaar en fietser de mogelijkheden uitstekend zijn met veel mooie routes en rustpunten met goede voorzieningen.

 

Waar & wanneer?

De Groene Hart Zomerfair 2016 is op zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 28 augustus van 11.00 tot 17.00 uur bij Geertje's Hoeve in Haarzuilens. Entree is gratis.

Bron: Groene Hart.nl