Zomerse uittips rond de boerderij

In de zomervakantie is er op de boerderij genoeg te zien en te doen. Maar ook daarbuiten wordt van alles georganiseerd. Hieronder een overzicht van de leukste boeren uitjes.


Proef het Groene Hart

In het laatste weekend van augustus staat Haarzuilens bol van gezellige muziek en lekker eten. Want dat is hét weekend van de zomerfair van het Groene Hart. Op deze zomerfair vindt u alles waar het Groene hart bekend om staat. Proef de heerlijkste streekproducten op het foodplein en bekijk demonstraties van oude ambachten. Dit alles onder begeleiding van livemuziek.  

Maak uw weekend compleet met een overnachting op een boerderij in de buurt, bijvoorbeeld bij De 4 Jaargetijden.

De natuur ontdekken

Aan het einde van de zomervakantie staat de omgeving rond Leiden in het teken van de natuur. Op 26 en 27 augustus vinden namelijk de Leidse Hooidagen plaats. Tijdens dit weekend worden er allerlei leuke en leerzame workshops georganiseerd. Bouw zelf een bijenhotel of ontdek de rivierbodem in een doorzichtige kano. Bijkomen van deze avonturen doen jullie natuurlijk in een luxe appartement op de boerderij. Logies ’t Lage Land ligt namelijk op maar 5 kilometer afstand van Leiden.  

Tijdens een fietstocht of wandeling vanuit Logies 't Lage Land komt u langs verschillende mooie molens.

Varen op De Vecht

Wat is er relaxter dan een dagje op het water? Met een zonnetje erbij en de wind in het haar het Groene hart ontdekken. Er worden diverse rondvaarten georganiseerd die over Het Braassemermeer, de Oude Rijn en de Kagerplassen varen, waardoor u langs verschillende dorpjes vaart. Of maak een tochtje over De Vecht, langs prachtige 17e eeuwse buitenverblijven van Amsterdamse Kooplieden. Maak uw tocht compleet met een overnachting bij één van onze boerderijen aan het water.

Bekijk onze beschikbare accommodaties >