Paardrijvakantie

Bij Groene Hart Logies zijn er verschillende accommodaties om te genieten van een heuse paardrijvakantie. Bij een aantal van onze logies is een manage aanwezig waar u en/of uw kinderen zich de hele dag tussen de paarden kunnen vermaken. Aaien, borstelen, voeren en natuurlijk paardrijden op vakantie is allemaal mogelijk.

Paardrijden op vakantie

Voor jong én oud heeft paardrijden iets magisch. Paardrijden betekent plezier en voor mensen die van paarden houden is de sport veel meer dan alleen een hobby. De paardensport is een passie. En wie ermee in aanraking komt is vaak voor het leven lang verk(n)ocht.

Wilt u tijdens de vakantie paardrijden of paardrijlessen nemen? Dat kan! Bij de vakantiehuizen van Groene Hart Logies zijn er allerlei activiteiten met paarden te ondernemen. Op de volgende boerderijen is het mogelijk om paarden te aaien, borstelen, een rondje te rijden of zelfs een ritje met paard en wagen te maken.

Uw eigen paard mee op vakantie

Op een boerderij is alle rust en ruimte voor dieren. Heeft u een eigen paard die u graag meeneemt op vakantie op de boerderij? Dat kan! Op een aantal van onze accommodaties kunt u een paardenbox huren, zodat u uw paard niet hoeft te missen wanneer u van huis bent. Zo geniet u van een leuke en gezellige paardenvakantie met uw eigen paard of pony.

Bij de volgende Groene Hart Logies boerderijen kunt u uw paard meenemen op vakantie:

Op de boerderij van Wild Rose Country Stables is een stalling voor zowel fokmerries als rijpaarden. Gasten kunnen paardrijden of paarden verzorgen. Bovendien is het mogelijk om in overleg een eigen paard mee te brengen naar dit prachtige vakantieadres. Om zeker te zijn van een plekje is het wel belangrijk om deze van te voren te reserveren.

De Vosseburch is van oorsprong een kaasboerderij, maar de familie heeft daarnaast een passie voor paarden. Er is een manege bij het bedrijf met ongeveer 65 paarden en pony’s. Daarmee is het de grootste indoor/outdoor-accommodatie van de regio.