Overnachten op de boerderij

Zo nu en dan een overnachting buitenshuis is goed om de dagelijkse sleur even te doorbreken. Vindt u een hotel te onpersoonlijk en te massaal? Dan is een overnachting bij de boer een perfect alternatief!

Boerderijaccommodaties zijn kleinschalig en  bevinden zich vaak op een unieke locatie, zoals in het Groene Hart van Nederland. 

Romantisch overnachten op het platteland

Of je nu twee maanden, of twintig jaar bij elkaar bent. Zo nu en dan een romantisch weekend weg doet een relatie goed. En wat is er nu romantischer dan een nachtje op het platteland? Een appartement voor jullie tweeën, met uitzicht over het weidse polderlandschap. 

Bij Logies ’t Lage Land vindt u luxe ingerichte tweepersoons appartementen met ieder een eigen terras. Dé perfecte locatie voor een knus nachtje op de boerderij. En wilt u er samen op uit? In de omgeving vind u mooie fietsroutes en kunt u zeilen of kanoën. Bovendien verblijven jullie ook vlak bij het strand en de duinen. 

Op stedentrip in Nederland

De grote steden van Nederland hebben heel wat moois te bieden. Maar na een dagje slenteren door de stad ben u misschien wel toe aan wat rust. Sluit uw stedentrip daarom af met een overnachting bij de boer. Dat is gemakkelijker dan u denkt. Want hoewel de boerderijen van Het Groene Hart zich bevinden in een rustige omgeving, bent u toch altijd in de buurt van een grote stad. 

Bij Boer Bert verblijft u op een echte melkveehouderij, tussen de koeien, schapen en kippen. Pittoresker kan het haast niet, zou je zeggen. Maar omdat het vanaf de boerderij slechts 10 minuten lopen is naar het treinstation van Woerden, bevindt u zich ook zó in Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam. Met een overnachting bij Boer Bert combineert u dus het beste van het platteland en de grote stad.  

Overnachting op doorreis

Als er één vervoersmiddel is waar Nederland om bekend staat, dan is het wel de fiets. Een fietsvakantie is misschien ook wel de beste manier om ons land écht te verkennen, want u komt zo op plekken waar geen trein of auto u kan brengen. Bijvoorbeeld in mooie natuurgebieden. Wilt u zelfs als u van uw fiets gestapt bent nog genieten van de natuur? Maak dan uw fietsvakantie compleet met een boerderij overnachting. 

Gastenverblijf Hoogenboom bevindt zich op de route van verschillende fietspaden binnen het fietsknooppuntensysteem. Bovendien ligt deze bed and breakfast op slechts een kilometer afstand van natuurreservaat Willeskop. Na uw fietstocht komt u hier bij in uw luxe tweepersoons kamer met uitzicht op de polder. En voor u ’s ochtends weer op pad gaat, kunt u nog genieten van een uitgebreid ontbijt om uw reis weer goed voort te kunnen zetten.

Ook overnachten bij de boer?

Overnachten op een authentieke monumentale boerderij of groepsaccommodatie middenin het Hollandse polderlandschap?

Bekijk hier onze beschikbaarheid >