Kindvriendelijke vakantiehuizen

Gezinnen met kinderen zijn op alle accommodaties van Groene Hart Logies meer dan welkom. Toch zijn er een aantal logies die er uitspringen. Vanwege een mooie speeltuin op het terrein of leuke kinderactiviteiten in de directe omgeving. We hebben voor u een aantal van de kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland van Groene Hart Logies voor u uitgelicht.

Newhouse Logies vlakbij Nieuwkoop

De Newhouse Logies beschikt over verschillende kindvriendelijke appartementen die zeer geschikt zijn voor een gezellige familievakantie. De accommodatie is geschikt voor kinderen door de leuke speeltuin op het terrein en de interactie die de kinderen met alle dieren op de boerderij kunnen beleven.

Wat is er nu leuker voor kinderen dan de koeien, lammetjes en konijnen te aaien? De kids die het leuk vinden mogen meehelpen bij het voeren van de dieren. En er gaat er niets boven een kakelvers eitje bij het ontbijt. En als je die zelf uit het kippenhok mag rapen smaken die uiteraard éxtra lekker.

Website

De Groene Hartelijkheid in Haastrecht

Midden in het polderlandschap in het Groene Hart ligt de monumentale boerderij Woelvliet. Er wacht een warm welkom door de familie. In de boerenstallen zijn sfeervol ingerichte appartementen. Alleen al vanwege de gave slaapplekken is de Groene Hartelijkheid absoluut een kindvriendelijke bestemming om je vakantie te vieren. 

Slapen in een heuse bedstee staat garant voor een hoop lol voor de kids. Verder zijn kindervoorzieningen zoals een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig voor de kleintjes. Ook aan traphekjes voor de veiligheid is gedacht.

Buiten valt er voor kinderen genoeg te zien en beleven. Zo is er een waterfiets en een trampoline. En meer dan genoeg ruimte om lekker te ravotten of een (bal)spelletje te spelen.

Website

Logeren bij de Molen in Alphen aan den Rijn

Dit vakantiehuis is sfeervol en landelijk ingericht, een plek om te genieten en tot rust te komen. Het is gelegen op een unieke locatie naast de Vrouwgeestmolen, waar u vanuit de woonkamer aan één kant uitzicht heeft op de molen en aan de andere kant kijkt u zo de prachtige vrouwgeestpolder in, waar in de zomer koeien, schapen en geiten buiten lopen.

Voor kinderen is er genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen. En natuurlijk mag een kijkje in de molen naast het vakantiehuis niet ontbreken. In de omgeving is ook veel te beleven voor kinderen, zoals een dagje naar ArcheonAvifauna of naar het strand. Er zijn ook zwembaden en binnenspeeltuinen in de omgeving.

In de gezellige woonkamer bevindt zich een knusse tweepersoons bedstee. Daar bovenop  een hoogslaper, geschikt voor twee kinderen. 

Website

Apud nos Domi in Polsbroek

De rijksmonumentale boerderij Apud nos Domi scoort op Zoover maar liefst een 9,4 en dat is niet voor niks. Samen met de kinderen maakt u hier kennis met het echte boerenleven. Gezinnen (die het leuk vinden), worden ook betrokken bij het verzorgen van het vee, zoals het melken van de koeien en in het voorjaar het geven van een flesje melk aan de lammetjes.

Rondom de boerderij is enorm veel ruimte waar kinderen zich vermaken op de trampoline of met de skelters. Bij de nabijgelegen camping is een pannenkoek huis om lekker te smikkelen en er is hier ook een midgetgolfbaan, speeltuin en springkussen te vinden.

Website

Het Jaarsveldhof in Montfoort

Het Jaarsveldhof is een voormalige boerderij. Dit vakantiehuis is de ideale kindvriendelijke bestemming om met het hele gezin aan de drukte van alledag te ontsnappen. Voor de allerkleinsten is er een campingbedje en een kinderstoel beschikbaar.

Aan het huis aangebouwd is een afzonderlijk toegankelijk suite. Een ideaal verblijf voor een tweede (echt)paar. Als -bijvoorbeeld- grootouders samen met kinderen en kleinkinderen willen logeren, kunnen beide families hun eigen dagindeling volgen.

In de tuin is voldoende te doen, er staat een schommel een glijbaan en er is een zandbak. Ook waterpret is mogelijk. Aan een zijkant van Het Jaarsveldhof loopt een vaart. Een roeiboot is beschikbaar om te gaan varen naar bijvoorbeeld natuurgebied Willeskop.

Voor kinderen is superleuk om in de vakantie in een tentje te kunnen slapen. Achter de boerderij, naast het geitenweitje, is er ruimte genoeg om de tent op te slaan. 

Website