Groepsaccommodatie zomervakantie

Een familieweekend of teamuitje in het vooruitzicht? De leukste groepsaccommodatie van Nederland huurt u bij de boer. In Het Groene Hart van Nederland vindt u de meest unieke locaties om met een groep in te overnachten. Zo wordt jullie vakantie zeker een succes. 

In de prachtige Krimpenerwaard aan de Hollandse IJssel ligt Gastenboerderij De Appelgaard.

Gezellig samen overnachten in het Groene Hart

Overnachten bij de boer is altijd een belevenis; of u nu met drie of met dertig personen bent. Maar wat een groepsaccommodatie bij de boer extra leuk maakt; op het platte land is er genoeg ruimte om met de hele groep samen te zijn. Samen barbecueën op het terras en er met z’n allen op uit gaan om te fietsen of wandelen op het platteland. De huizen zijn vaak groot genoeg voor de hele groep. In een enkel geval kunt u meerdere, kleinere, huisjes huren voor een grote groep. 

Bovendien zijn er bij sommige accommodaties ook zalen te huur. Zo kunt u het feest nog groter maken. Vier bijvoorbeeld uw boeren bruiloft op één van de authentieke locaties, in combinatie met een overnachting. Zo kunt u het zo laat maken als u wilt. En ’s ochtends wordt u wakker te midden van de koeien en schaapjes.  

Een bijzonder luxe logeeradres

De groepsaccommodaties bevinden zich stuk voor stuk op een bijzondere locatie. Zelf kaas maken, een kijkje nemen in een werkende molen en overnachten in een oude stal; et perfecte uitje voor jong én oud. Bovendien zijn alle accommodaties voorzien van veel luxe. Uitgebreid koken zonder daarna te hoeven afwassen dus. In plaats daarvan deelt u alvast wat kiekjes met het thuisfront, via het gratis WiFi netwerk. 

Alle groepsaccommodaties van Ruyge Weyde Logies bij het pittoreske Oudewater zijn voorzien van wifi.

Overal dichtbij

Waar jullie ook vandaan komen, een groepsaccommodatie voor de zomervakantie is nooit ver weg. Het Groene Hart ligt precies tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag in. De boerderijen liggen dus mooi centraal en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. U kunt gerust een dagje op uit gaan. Toch vind u er ook alle rust en een prachtig Nederlands landschap. 

Zoek en boek een groepsverblijf

De groepsaccommodaties voor de zomervakantie variëren van 6 tot ongeveer 30 personen. Er is dus altijd wel een geschikte locatie te vinden. Bekijk met onze handige online tool meteen welke accommodaties er nog beschikbaar zijn op de door u gekozen datum en reserveer deze snel.

De Willigen Logies is een groepsaccommodatie waar tot wel 25 slaapplaatsen beschikbaar zijn. Ideaal voor vakanties van grote groepen vrienden en/of families.