Fotowedstrijd Groene Hart

Welke foto geeft voor u het best de schoonheid van Nederland weer? Stuur uw eigen foto in of stem op uw favoriet. Doe mee met de Groene Hart Fotowedstrijd en maak met uw foto kans op een weekendverblijf in Het Groene Hart.

Nederlandse natuurgebieden

In het Groene Hart kunt u nog genieten van Hollandse puurheid en het schilderachtige polderlandschap. Denk aan uitgestrekte weilanden, (bloemen)velden, bossen en water. Zó mooi is Nederland.

Maar niet alleen in het Groene Hart zijn de prachtigste plekjes te vinden, ook in andere (natuur)gebieden is Nederland ontzettend mooi. Het maakt dus niet uit waar u de foto maakt. Degene die de schoonheid van ons land het mooiste op de foto weet te zetten maakt kans op een mooie prijs.

Zwaluw aan de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad. Foto gemaakt door: Vincent van Zalinge

Hoofdprijs Groene Hart Fotowedstrijd: weekendverblijf voor 4 personen

De hoofdprijswinnaar wint een weekend in het Groene Hart voor 4 personen. De 10 foto’s die daarna de meeste stemmen hebben, worden beloond met een pakket Groene Hart streekproducten.

Doe mee of breng uw stem uit

De Groene Hart Fotowedstrijd loopt nog tot en met zondag 24 april 2016. Ga naar de Facebookpagina van Hoogvliet Supermarkt en klik op WIN om zelf mee te doen of op uw favoriet te stemmen. Op deze pagina vindt u ook de voorwaarden van de fotowedstrijd.

Niet gewonnen, wél overnachten in het Groene Hart?

Direct een accommodatie boeken kan natuurlijk ook. Het Groene Hart is hét recreatiegebied bij uitstek om te blijven overnachten! Kies voor een prachtig ingericht appartement, voorzien van alle luxe en gemakken. Of geniet van een nostalgische vakantieboerderij of een monumentale boerderij middenin het Hollandse polderlandschap. Proef de nostalgie door bij een boer te logeren of slaap bij een Bed & Breakfast in een bedstee. Beleef een zonsopgang met koeien en wandel langs de schapen in de ochtendnevel van Zuid-Holland.

De accommodaties zijn makkelijk te bereiken, want het Groene Hart ligt precies tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag in. Bekijk alle Groene Hart Logies en check via de handige zoek & boek tool de beschikbaarheid.