Bijzondere overnachting bij de boer

Wilt u eens iets anders dan een gewone hotelovernachting? Ga dan eens voor een bijzondere overnachting op een heuse boerderij. 

Genieten van de rust en het buitenleven
De rust en de ruimte van het Hollandse Polderlandschap behoren tot de belangrijkste redenen om voor een boerderij overnachting te kiezen. U zit vanuit de Randstad in een handomdraai midden in de prachtige weidse natuur van het Groene Hart. Wandelen, fietsen, zwemmen… het kan hier allemaal volop.

Overnachten bij de boer met kinderen
Zeker voor gezinnen met kinderen is het een ware belevenis om eens bij de boer te overnachten. Kinderen hebben op de boerderij lekker de ruimte om te ravotten. Bij een groot deel van de accommodaties van Groene Hart Logies zijn er leuke speeltoestellen te vinden, zoals een schommel, glijbaan of trampoline.

En het is toch super om tijdens je vakantie de lammetjes aaien, de kalfjes en koeien te bekijken en zelfs een ritje op een pony te maken? Kortom, écht genieten van het buitenleven.Activiteiten in de buurt
Op onze speciale activiteiten pagina kunt u zien wat er zoal valt te beleven in en rond het Groene Hart, en dat is een hoop! Naast fietsen en wandelen zijn er volop musea, attractieparken en molens om te bezoeken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan de schitterende bollenvelden van de Keukenhof in Lisse. Of een uitstapje naar een van de leukste familiemusea van Nederland, Naturalis? U zit overal zo vanuit uw accommodatie in het Groene Hart.

Bijzondere overnachting voor kleine en grote groepen
Via Groene Hart Logies vindt u altijd de accommodatie die u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een appartement voor twee personen, een bed & breakfast voor uw gezin of naar een groepsaccommodatie voor meer dan 20 personen.

Via Groene Hart Logies heeft u de keuze uit meer dan 30 accommodaties in het Groene Hart. Met de handige zoek & boek tool ziet u direct welke accommodatie beschikbaarheid heeft voor de gewenste reisdata en het aantal personen.