Bed and breakfast zomervakantie

Bent u op zoek naar een geschikte bed & breakfast in Nederland om uw zomervakantie door te brengen? Groene Hart Logies beschikt over een aantal fraaie bed & breakfasts om lekker weg te gaan in eigen land.

Wanneer is het zomervakantie?

Over een paar weken staat de zomervakantie alweer voor de deur. Maar wanneer heeft welke regio vrij? De datums verschillen per regio. In het handige overzicht hieronder ziet u precies hoe de zomervakantie valt.

Basisonderwijs Noord 16 jul t/m 28 aug 2016 Week 29 t/m 34
  Midden  9 jul t/m 21 aug 2016 Week 28 t/m 33
  Zuid   23 jul t/m 4 sep 2016 Week 30 t/m 35
     
 Voortgezet onderwijs Noord  16 jul t/m 28 aug 2016 Week 29 t/m 34
  Midden    9 jul t/m 21 aug 2016   Week 28 t/m 33
  Zuid  23 jul t/m 4 sep 2016 Week 30 t/m 35
     

Wat is een bed and breakfast?

De termen ‘bed and breakfast’ en de afkorting b&b zijn behoorlijk ingeburgerd, maar wat houdt deze vorm van accommodatie precies in?

Bij een bed and breakfast kun je terecht voor een (vaak) kort verblijf inclusief ontbijt. Het biedt toeristen de mogelijkheid om te overnachten op een kleinschalige accommodatie, zoals een woonhuis of een overnachting op een boerderij.

Wat is het voordeel van een b&b?

Doordat de accommodatie wordt gerund door de eigenaren van de boerderij of woning, kunt u bij een bed & breakfast een goedkope zomervakantie vieren. Kosten voor personeel en luxe voorzieningen worden immers niet of nauwelijks gemaakt.

Ook het kleinschalige karakter en de huiselijke gezelligheid van een bed & breakfast spreekt veel mensen aan. De service is persoonlijk, u krijgt tips voor de omgeving die u normaal niet snel tegenkomt. En er is tijd en ruimte om uw vakantie naar uw wensen in te richten. Fietsen huren, een tip voor een leuk restaurant in de buurt, speciale ontbijtwensen, vrijwel alles is mogelijk en overal wordt rekening mee gehouden. Het ontbijt is verser dan vers met lekkere streekproducten.

B&b’s zijn goedkoop, kleinschalig en ook nog eens gevestigd op mooie locaties, zomervakantie vieren middenin de natuur op een schitterende boerderij, wie wil dat nu niet? Bovendien is een accommodatie zoals deze vaak veel ruimer dan een hotelkamer en beschikt u over faciliteiten zoals een eigen keuken en een tuin/terras.

Zomervakantie in een bed and breakfast in Nederland

Groene Hart Logies biedt u de keuze uit een aantal b&b’s in het Groene Hart.

Boerderij Akkerlust in Stompwijk. Verblijf hier middenin de natuur én vlakbij het strand.


Website

De Willigen in Vreeland. Stijlvolle en luxe ingerichte kamers met een zonnig terras en tuin aan de Vecht.

Website

Blikopdepolder in het idyllische dorpje Kamerik. Blikopdepolder biedt vijf logies voor vier personen. 

Website

Apud nos Domi middenin de Lopikerwaard. Twee nieuwe appartementen met een royale woonkamer. 

Website

Neder-Oudland Logies is een luxe b&b in IJsselstein. Rust en ruimte vlakbij de Randstad.

Website

De Appelgaard aan de Hollandse IJssel. Een voormalige stal is omgebouwd tot twee ruime, sfeervolle appartementen voor vier tot zes personen.

Website

Het Jaarsveldhof in Montfoord. Gastvrij logies in een fraai huis naast de voormalige boerderij.

Website

Gastenverblijf Hoogenboom in Montfoord. Een landelijk gelegen bed & breakfast, waar u heerlijk kunt overnachten en geniet van de weidse polder.

 Website