Apud nos Domi wint Zoover Award

De afgelopen maanden konden consumenten op de website van vakantiebeoordelingswebsite Zoover stemmen op hun favoriete accommodatie. Groene Hart Logies Apud nos Domi viel in de prijzen.

Per categorie werden er meerdere Awards uitgereikt: accommodaties met het grootste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde score ontvingen een gouden Zoover Award voor beste en populairste accommodatie. Alle accommodaties die een 9 of hoger scoorden, ontvingen een oranje Zoover Award. 

Groene Hart Logies accommodatie valt in de prijzen

Apud nos Domi uit Polsbroek heeft een oranje Zoover Award gewonnen in de categorie bed & breakfast / pension. Zij werden beoordeeld met maar liefst een 9,4. De boerderij werd al in 1643 gebouwd en is inmiddels een rijksmonument. In 2007/2008 werd de boerderij flink onder handen genomen en werden er mooie gastenverblijven gecreëerd.

 

Positieve recensies

Wanneer u op de Zoover site kijkt, blijkt wel waarom Apud nos Domi zo goed wordt beoordeeld. Er is niets dan lof voor boer Pieter en boerin Saskia die elke gast direct thuis laten voelen op hun langhuisboerderij. Dat verklaart ook meteen de goed gekozen naam van de boerderij, Apud nos Domi betekent in het Latijn ‘Bij ons thuis’.

De boerderij wordt omschreven door gasten omschreven als een gastvrij, kindvriendelijk en schoon verblijf. Mét ruime kamers, comfortabele bedden en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Boerderijdieren

De boerderij is nog steeds in werking als melkveehouderij. Ook zijn er fokschapen die in het voorjaar hun lammetjes verwachten. Naast dieren op de boerderij zijn er in het mooie Polsbroek ook vele weidevogels te spotten, zoals de grutto en de kievit.

Ook overnachten op de boerderij?

Geniet tijdens uw verblijf van de rust en ruimte op de boerderij en ervaar hoe het boerderijleven eraan toe gaat.

Kinderen vinden het geweldig en kunnen zelfs hun boerendiploma behalen door mee te helpen. Neem een kijkje bij de koeien tijdens het melken door de melkrobot of geef de lammetjes de fles. 

Lees meer over Apud nos Domi